Reactie plaatsen

Reacties

Paulo Voskuil
5 maanden geleden

Aardige gozer, goede service en uitleg.
Nu nog een tweede zaak in Leiden openen 👍

Zeer tevrden.
Paulo

Henk Enthoven
5 maanden geleden

Daar waar Fabrikanten na de garantieperiode een steekje laten vallen, een oplossing gevonden - Koffie Service Waddinxveen. Mooi om te zien hoe Sven het oppakt. De passie straalt er van af, wanneer hij een apparaat onder handen neemt. Dik tevreden over de kwaliteit van deze ondernemer en zijn eerlijke benadering. Chapeau en succes, maar daar twijfel ik niet aan!

Sake Bosma
2 jaar geleden

Na weigering van het Kookpunt in Rotterdam mijn Jura Z8 een servicebeurt te geven omdat deze machine niet bij hun gekocht was. (Eerder wel drie machine daar aangeschaft zoals ook messen en ander kookgerei)
Na wat zoeken uiteindelijk terecht gekomen bij Sven van KSW uit Waddinxveen. Tjonge wat een verandering was dat; zo vriendelijk en geduldig! Jura professioneel schoongemaakt en gelijk een probleem opgelost met de melkopschuimer.
Sven je heb er een nieuwe klant erbij……niks geen Kookpunt meer!

Joke
3 jaar geleden

Super tevreden met de aankoop van een nieuwe Jura.Eigenaar Swen is zeer vriendelijk,professioneel en behulpzaam.Goede uitleg en neemt tijd voor de klant.Zeker een aanrader!

Theo Beckers
3 jaar geleden

Snelle en duidelijke service . Klantgericht en service gericht. Denkt mee en geeft je duidelijk advies

Erwin
3 jaar geleden

Vandaag 2 Jura’s opgehaald na een onderhoudsbeurt. Alles weer perfect voor elkaar. Je ziet dat Sven veel plezier heeft in zijn werk. Prima service voor een goede prijs. Tot de volgende keer!

Willem Korswagen
3 jaar geleden

Bij Sven ben je aan het goede adres.
Service en een nette prijs.
Bovendien is Sven nog plezierig in omgang ook.
Kortom het adres waar je moet zijn voor onderhoud en storing.
Indien mogelijk lost hij het direct op.

Sylvia Alders
3 jaar geleden

Wat is dit een super bedrijfje zo blij mee dat ik Sven gevonden heb zo vriendelijk. Waar 0vind je dit nog in deze tijd. Hij weet altijd een probleem op te lossen. Zo vriendelijk en geduldig. Bedankt Sven