Reactie plaatsen

Reacties

Saša
3 maanden geleden

One bode Kan Men iemand vertrouwen, of in vertrouwen nemen? Sven heeft een apparaat geleverd bij mijn op school, en meteen was wel een klik. Ik wilde ook wel een apparaat thuis hebben, eerdere ervaringen wil ik nu niet vertellen, maar. Gebeld met Sven en mijn wensen genoemd,! Drie dagen later reed ik naar Waddinxveen om mijn jura e6 op te halen, wat was dat een mooi ervaring? Zelfs kreeg ik een koffie van Sven mee naar huis. Dankjewel Sven , tevens heb ik Sven meteen aangeraden bij mijn vrienden en eentje vond het geweldig om zijn apparaat bij te laten onderhouden! Geweldig.

Chantal Haak
6 maanden geleden

Erg tevreden over het onderhoud aan onze Siemens Espresso inbouw machine. We werden vriendelijk te woord gestaan en goed op de hoogte gehouden van de bevindingen. Machine loopt weer als een zonnetje! Prima, aanrader!

Paulo Voskuil
een jaar geleden

Aardige gozer, goede service en uitleg.
Nu nog een tweede zaak in Leiden openen 👍

Zeer tevrden.
Paulo

Henk Enthoven
een jaar geleden

Daar waar Fabrikanten na de garantieperiode een steekje laten vallen, een oplossing gevonden - Koffie Service Waddinxveen. Mooi om te zien hoe Sven het oppakt. De passie straalt er van af, wanneer hij een apparaat onder handen neemt. Dik tevreden over de kwaliteit van deze ondernemer en zijn eerlijke benadering. Chapeau en succes, maar daar twijfel ik niet aan!

Sake Bosma
3 jaar geleden

Na weigering van het Kookpunt in Rotterdam mijn Jura Z8 een servicebeurt te geven omdat deze machine niet bij hun gekocht was. (Eerder wel drie machine daar aangeschaft zoals ook messen en ander kookgerei)
Na wat zoeken uiteindelijk terecht gekomen bij Sven van KSW uit Waddinxveen. Tjonge wat een verandering was dat; zo vriendelijk en geduldig! Jura professioneel schoongemaakt en gelijk een probleem opgelost met de melkopschuimer.
Sven je heb er een nieuwe klant erbij……niks geen Kookpunt meer!

Joke
3 jaar geleden

Super tevreden met de aankoop van een nieuwe Jura.Eigenaar Swen is zeer vriendelijk,professioneel en behulpzaam.Goede uitleg en neemt tijd voor de klant.Zeker een aanrader!

Theo Beckers
3 jaar geleden

Snelle en duidelijke service . Klantgericht en service gericht. Denkt mee en geeft je duidelijk advies

Erwin
3 jaar geleden

Vandaag 2 Jura’s opgehaald na een onderhoudsbeurt. Alles weer perfect voor elkaar. Je ziet dat Sven veel plezier heeft in zijn werk. Prima service voor een goede prijs. Tot de volgende keer!

Willem Korswagen
3 jaar geleden

Bij Sven ben je aan het goede adres.
Service en een nette prijs.
Bovendien is Sven nog plezierig in omgang ook.
Kortom het adres waar je moet zijn voor onderhoud en storing.
Indien mogelijk lost hij het direct op.

Sylvia Alders
4 jaar geleden

Wat is dit een super bedrijfje zo blij mee dat ik Sven gevonden heb zo vriendelijk. Waar 0vind je dit nog in deze tijd. Hij weet altijd een probleem op te lossen. Zo vriendelijk en geduldig. Bedankt Sven

theo straetemans
4 jaar geleden

super service, afgelopen zaterdag jura cappuccinatore opgehaald en duidelijke uitleg gekregen ,paar dagen later storings melding gehad en even sven gebeld die goed vertelde wat ik zelf kon doen dus binnen no time weer een heerlijke kop koffie top!

Nick
4 jaar geleden

Goede service en man die er verstand van heeft !!!

hans kuijpers
4 jaar geleden

prima service en reparatie tegen een meer dan redelijke prijs. Onze Jura doet het weer prima.

Ton van Es
4 jaar geleden

Sven heeft onze Jura helemaal nagekeken en hij is weer als nieuw. Geen overbodige handelingen maar precies dat onderhoud dat nodig was. Gedurende de reparatie een leenapparaat gekregen, zodat wij van onze bonenkoffie konden blijven genieten. Een vriendelijke en keurige behandeling die je tegenwoordig nog zelden tegen komt. Ik kan Sven bij iedereen aanbevelen!!!

Danny
5 jaar geleden

Fijn en snel geholpen, mijn jura doet t weer perfect!

Rob
5 jaar geleden

Onze jura c9 in keurig geserveerd in maart 2019. Een paar weken geleden waren er problemen met de water toevoer. We zijn langs geweest in Gouda en T bleek n verstopping in de cappuccino leiding te zijn. Zo verholpen.
Top service

Roes
5 jaar geleden

Apparaat keurig opgehaald en ons netjes op de hoogte gehouden over de reparatie en daarbij horende kosten. Uitstekende service. Er komt weer heerlijke koffie uit onze Jura.

Hans
5 jaar geleden

Belde voor een defect aan mijn JuraS90. Uitgelegd wat het probleem was en kon gelijk langs komen. Binnen een uurtje was het probleem zeer kundig opgelost en voor een prettig bedrag. Kon s avonds weer aan de koffie. Ben erg tevreden, klantvriendelijk en zeer kundig geholpen.

Guido den Hollander
5 jaar geleden

Uitstekende service, onze Jura is na een goede beurt weer als nieuw. Absolute aanrader!

klaas
5 jaar geleden

Jura snel en vakkundig gerepareerd
Knap gedaan nog bedankt